Hortanet Lan-Party

… software lliure, jocs.. fusió tecno-social

Ja s’ha acabat!

Posted by ferrervicent a Juliol 22, 2006

En breus minuts apagarem el switch i els servidors i donarem per finalitzada l’hortanet, han estat 32 hores ininterrompudes de convivència entre les 28 persones, que agradablement acompanyades pels aires acondicionats de la casa jove ens han aïllat de la calor externa, s’ha dormit al piso (recordeu per a posteriors ocasions que si us porteu aïllants o alguna cosa semblant dormireu més còmodes), han hagut xerrades de software lliure, tallers de refrigeració, s’han compartit experiències i altres coses, s’ha jugat en xarxa però sobretot el que hi ha hagut ha estat bon ambient. Esperem que aquesta no siga l’única Hortanet que hi haja moltes més. Moltes gràcies a tots i sobretot a qui han fet possible la LanParty


(com podeu veure a esta hora, les 18:42 les conexions han cesat)

S’ha fet un sorteig amb totes les coses que les tendes ens havien donat per a regalar, i un premi a nuke piruviruz de una tarjeta interna inalambrica. Pareix que la gent ha tornat feliç a casa ;).

Segurament, l’any que ve més i millor. (o un poc mes promte)

Posted in Uncategorized | 10 Comments »

L’hortanet continua

Posted by benalaif a Juliol 22, 2006

Ja s’han fet xerrades d’introducció a Linux per Alfred i Vicent, i una altra molt més profunda d’openSSh per David, S’han celebrat també 2 campionats (Quake i Counter)i com no, els dos els ha guanyat Nuke Piruviruz. Per a demà, més bé hui pel matí/migdia esperem un taller de refrigeració líquida i passarem un documental del codi linux i farem l’últim campionat per parelles de Warcraft III.

Esperem aguantar! el sol no tardarà ja molt a eixir.

Posted in Uncategorized | 1 Comment »

Ie, que açò ja fa rato que porta en marxa

Posted by benalaif a Juliol 21, 2006

Portem oberts desde les 10 del matí, fins ara no haviem tingut temps de postejar, tot va perfectament, ja en som 18, esperem que tota la gent vaja arribant, us esperem, anirem pujant les fotos perque veieu com va la Lan, també penjarem l’horari previst per als campionats i xerrades, retrasats tots fins la vesprada, perque així més gent puguem disfrutar dels coneixements dels experts.

Seguirem informant.

Posted in Uncategorized | 1 Comment »

Inscripcions tancades

Posted by ferrervicent a Juliol 20, 2006

A 12 hores i 3 minuts 30 segons de l’inici de la lan, tanquem les inscripcions, les dimensions del local no donen per a més persones (comodes).. ja son 30 inscrits.. mes organització i tal ens juntarem uns 35 mes o menys…

I recordeu, els menors heu de dur la inscripció…

I RECORDEU de dur regleta per a conectarho tot, ja ho tenim montat i al arribar tindreu una conexió elèctrica i un cable de red damunt de la taula esperant a que configureu la xarxa com a “automàtic” (DHCP activat, dns’s automatics activat)….

Mes recordatoris, les portes s’obriran a les 10 (si hi ha algu en la porta avans no l’anem a deixar fora 😛 ) i a les 11 hi haurà una xarrada de introducció al software lliure i a linux, es interesant que assistiu a eixa xarrada, ja que totes les altres van a voltar el tema de linux i el software lliure i ací es parlarà un poquet de tot això a nivell bàsic per a tindre com a minim alguna idea clara…

Ens veiem demà a les 11, salut i linux.

Posted in Uncategorized | Leave a Comment »

Gràcies Ciberia

Posted by ferrervicent a Juliol 20, 2006

Desde l’organització moltes gràcies també a la organització de la Ciberia lan party per ser aquesta party de referència per a l’hortanet, i en especial gràcies a Rafa, per els consells i l’ajuda prestada cap a l’organització de l’Hortanet.

Posted in Uncategorized | Leave a Comment »

Dlink nou!

Posted by ferrervicent a Juliol 19, 2006

Desde la organització volem agrair a l’ajuntament per comprar un switch dlink 24ports 10/100 + 2gigabit, aquest switch serà el central de la lan, i serà una molt bona inversió per a anys posteriors seguir la tradició. Proporciona una gran capacitat de switching per a aguantar a tots els leechers.. 😛

Gràcies també a la tenda informod.com de València, per subministrar-nos el switch.

Informod

Agrair també a informod el taller de refrigeració liquida que faran per al dissabte a les 9-10 del matí… i segurament per alguna sorpreseta mes que ja voreu…

Ja queda menys cada dia, si algu se vol passar a ajudar a la organització (feina hi ha per un tubo) que mane un mail o que es pose en contacte amb nosaltres com vulga…

Posted in Uncategorized | 2 Comments »

Gràcies Calderona

Posted by ferrervicent a Juliol 19, 2006

Calderona informàtica posarà els servidors necessaris (Proxy-firewall i ftp+Directconnect) per al correcte desenvolupament de la lan, desde l’organització, moltes gràcies.

Calderona informàtica

I ens ha donat alguns regalets que sortejarem

Posted in Uncategorized | 2 Comments »

Col·laboració

Posted by benalaif a Juliol 12, 2006

Us comuniquem que la tenda PC-Modding de Meliana, col·laborarà a l’Hortanet LanParty aportant 3 switchos de 16 ports marca mentor i un de 5 ports gigabit també marca mentor, des de l’organització volem agraïr aquesta col·laboració.

Posted in Uncategorized | 6 Comments »

Plaç d’inscripció obert

Posted by ferrervicent a Juliol 6, 2006

Ja està el plaç d’inscripció a l’Hortanet obert. Us podeu preinsciure a l’apartat inscripció d’aquesta pàgina. Finalment sols disposarem de 45 places que s’aniran reservant conforme ens arriben les preinscripcions.
Us recordem que llegiu les normes, i si sou menors d’edat i no aneu a estar acompanyats durant la LanParty recordeu de portar l’autorització i la fotocòpia del DNI del vostre pare/mare/tutor.

sort!

Posted in Uncategorized | 3 Comments »

Campionats a l’Hortanet

Posted by benalaif a Juliol 5, 2006

En vista que hi ha uns gustos molt heterogenis respecte als jocs, s’ha decidit que a l’Hortanet tindrem campionats dels següents jocs:

  • Quake III (individual)
  • Counter Strike 1.6 (per equips de 4 ó 5)
  • Warcraft III the frozen throne ( 2 contra 2)

Us recordem que l’hortanet és suficientment llarga com per a poder disfrutar d’altres jocs, si s’han triat aquestos jocs és perquè pensem que hi haurà suficientment gent com per a montar un campionat.

En breu publicarem les normes del campionat així com el procediment d’inscripció, estigueu atents.

Posted in Uncategorized | Leave a Comment »